Case Studies: 03/04/19

YouTube Video for Case Study 030419

Account Managers Notes...

The customer wanted to upgrade the overall look of the office and add additional workstations in what was a tight space. The customer already had 6 workstations in the main office area, the challenge came in that they wanted to add 2 more workstations.

The design needed to be in such a way that there was privacy at the workstations but also better sight lines throughout the office. Being a government office, they requested that the workstations all face towards the entry door. They also had a copier and lateral files to fit in the office.

The use of 42” and 53” high panels with glass above provided them with the privacy needed and sight lines requested.

The customer was very happy that we were able to meet all of their design needs.

- Denny Toth

To view PDF Slideshow - here

YouTube Video Slideshow - here

Most Recent

Case Studies: 01/21/19

By Mandie Lee
April 04, 2019 Category: Case Studies

Account Managers Notes... This project was designed within a small space but for the intent of making a huge impact. Each space was carefully considered , like the use of space in the office with its open O leg in the desk, and a place to stand and work doubling as a filing area. The use of muted tones of greys, creams and brown tones throughout the space keep the workflow vibe going strong. The Kitchen with its modern white chairs and chrome. Keep things bright and airy. The Open working spaces were designed so that communication was front and center and not an afterthought. - Lisa Musarra To view PDF Slideshow -here YouTube Video Slidewhow -here Press CTRL + D to bookmark this page. / Print PostedbyMandie LeeinCase Studies

Case Studies: 02/18/19

By Mandie Lee
April 04, 2019 Category: Case Studies

Account Managers Notes.. This project was all about industrial and modern with splashes of red, the companys color. For the lunch room, we strove for an industrial modern look with a twist of the farm. The tables were custom made industrial bases with large casters, the natural steel frame was painted, and then wire sanded to allow the steel beneath to peek through; the bases were finished with a heavy gloss coating to really make it shine. In the Offices, it was all about the midnight paint with its bronze highlights and finishes, tied together with Absolute Acajou work surfaces. Each office wanted the ability for their desks to adjust between sitting and standing. Each user chose their own unique design to address each users unique needs, but they were tied together with similar finishes. - Lisa Musarra To view PDF Slideshow here YouTube Video Slidewhow - here

Case Studies: 01/28/19

By Mandie Lee
April 04, 2019 Category: Case Studies

Account Managers Notes... The customer had a lot of existing furniture and some of it was in great condition. The design consultant was able to value engineer the configuration to allow a lot of existing product to be re-used, thus stretching the budget and reducing waste. Maximizing space for the call center layout was of great importance and the customer was more than satisfied with the end result. - Jeff Gaydos Kara Treen To view PDF Slideshow -here YouTube Video Slideshow - here

Loading Form...

STAY CONNECTED WITH US

15655 Brookpark Rd | Cleveland, Ohio 44142
© , gen2 Office Powered by VirteomVirteom Logo